Velkommen til

GF Stendyssen

Aktuelt fra bestyrelsen

opdateret den 12.11.17

Rotteangreb - vær opmærksom!!

Vort medlem i nr. 9 har desværre måttet opleve, at der var adskillige rotter på matriklen - hele 11 stk.!!

Da rotter har det med at sprede sig er hermed en opfordring til at være opmærksom på problemet - og evt. rette henvendelse til Lejre Kommune og skadedyrsbekæmpelsen!

Se dette link: http://www.lejre.dk/borger/bolig-og-byggeri/min-ejendom/anmeld-rotter/

Molens dæk blev bragt i vinterhi lørdag den 7. oktober kl. 11.00

Flere hjælpsomme personer gav en hånd med, mens regn og blæst prægede arbejdet med at få molens dæk op på land og i "vinterhi".

Tak til alle, der hjalp - og til Lilly Andersen, der gav husly til molefolket, så vi kunne nyde en øl eller et glas vin efterfølgende i tørvejr.

Se billeder under "Galleri" - før musen over billedet for at få tekst!

Medlemsliste - skriv dig ind på listen og få besked direkte på mail om generalforsamling og andre begivenheder!

Vi har gennem vores hjemmeside:

www.gf-stendyssen.dk

mulighed for at sende en mail med informationer til jer – herunder ikke mindst indkaldelse til generalforsamling.

Det kræver, at du logger ind på hjemmesiden –

• vælger MEDLEMSLISTE

• vælger gruppe: GRUNDEJER

• udfylder formularen med navn, adresse, tlf. nr.

• vælger brugernavn

• vælger password

• indskriver EMAIL-ADRESSE!!!!

• - klik på opret

Medlemslisten er tilgængelig for de medlemmer, der via deres brugernavn og password logger sig ind. Det betyder, at medlemmerne kan kontakte hinanden, hvis der skulle være et behov herfor. Man kan naturligvis rette i sine oplysninger, hvis man ønsker dette.

Det er bestyrelsen håb, at alle medlemmer på et tidspunkt inden længe er at finde på listen. Hermed vil alle kunne orienteres om fælles anliggender – og indkaldelse til generalforsamlingen vil let finde vej til alle, der står på listen!

Husk også, at det er muligt gratis at tilmelde sig NABOHJÆLP – via nabohjælp.dk – flere beboere har allerede tilmeldt sig ordningen.

Alle ønskes en god sommer.

Bo Fredsøe

formand

GF-Stendyssen, Kyndeløse Nordmark, 4070 Kirke Hyllinge  E-mail: bo.fredsoe@hotmail.com

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk